joi, 29 septembrie 2011

Sleek monaco make-up

0 comentarii


Hello girls,
Vreau sa va arat un machiaj realizat cu mult iubita trusa monaco de la Sleek.
Sper sa va placa! :)With flash
Without flashProduse folosite:By LadyGlossy

Simply look

0 comentarii
By LadyGlossy

My lovely plants!

0 comentarii

 Hello Hello,

Vreau sa va arat micutele mele plante, mi se pare ca o planta intr-o  incapere da un aer aparte, are un rol foarte placut ochiului, mie una imi plac mult, si as vrea sa am mai multe si maari :X, cele pe care le am deja, nu de foarte mult timp imi sunt tare dragi, si mi-am propus sa le mai aduc surori pe viitor . Nu ma pot abtine :D


By LadyGlossy

marți, 27 septembrie 2011

Castigatoarea giveaway-ului sponsorizat de Elf

0 comentarii


Dupa cum am spus, mai jos e tabelul cu fetele care s-au inscris, si cum am promis in postul anterior v-am dat o sansa la toate, au fost 47 de inscrieri .

Lista este:


 Iar acum castigatoarea care am ales-o cu random.org

Sper sa se vada bine, la mine pe pc se vede clar .
Imi cer scuze pt calitatea videoului, nu stiu dc se vede asa  ciudat :-s

Asadar castigatoarea este  numele de la nr 5 CrazycOcO


Astept mail de la tine cu datele tale si adresa , pentru a putea primi premiul!
Felicitari!


By LadyGlossyluni, 26 septembrie 2011

Giveaway Elf incheiat

3 comentarii

Buna fetelor,
Dupa cum stiti pana astazi a fost timpul acordat giveaway-ului Elf My first Giveaway - produse elf | Valentina Lavric Make-up, deci a-ti avut timp sa va inscrieti, multumesc fetelor care au facut-o si va urez succes!
In decursul zile de astazi voi anunta castigatoarea, cu ajutorul random.org.

Mentiune : Desi una din conditii a fost sa d-ati share pe blog sau pe fb cine nu are blog, marea majoritate dintre  voi nu a  a indeplinit aceasta conditie, fiind primul meu giveaway precizez ca de data asta accept asa, dar pe viitor o sa am pretentia sa faceti exact ce vi se cere in reguli, no ofense, dar mi se pare nedrept fata de cele care au indeplinit toate acele conditii. I'm right?

miercuri, 21 septembrie 2011

coral blue look

3 comentarii

Hello,

Se pare ca am inspiratie in ultimul timp, ceea ce imi da curaj sa experimentez, m-am jucat in ultimile zile cu fardurile.
Iar pentru ca pe zi ce trece am tot mai multe vizualizari pe blog, si pe noua mea pagina de facebook ,si asta ma bucura foarte mult si imi da curaj sa continuui cu pasiunea mea, tin va va multumesc din suflet, si sa va invit sa ma urmariti in continuare daca va face placere. :">It seems that I inspired lately, what gives me courage to experiment, I played in the last days with makeup.

And because every day we have more and more views on the blog, and my new facebook page, and I enjoy it very much and gives me courage to continue with my passion, I want to thank you from the heart, and I invite I still watch if you like. ">

Produse folosite:

products used:
See u soon !


By LadyGlossy